„Kevesebbet kihozni magadból, mint amire képes vagy: az semmibe venni a képességeid.”

(Prefontaine)

Kremlicza Levente erőnléti edző, és sporttáplálkozási tanácsadó vagyok. A sport gyerekkorom óta része az életemnek, versenyszerűen szertornáztam, amit egy sérülés miatt abba kellett hagynom. Később a saját testsúlyos edzés, a küzdősportok, (judo, krav maga stb.) és a súlyzós edzés világába kóstoltam bele. Rövid ideig crossfiteztem, és futottam, de aztán ismét a saját súlyos edzéshez tértem vissza, végül pár éve a funkcionális edzések világában kötöttem ki, eleinte cross traininggel, majd a kettlebellel, és az erőemelést is kipróbáltam. Több év kihagyás után ismét futni kezdtem, ezúttal terepen, ami azóta a legfontosabb sporttá vált az életemben. Indultam néhány akadályfutó versenyen, de ez háttérbe szorult aztán. Tavaly lefutottam az első ultra távom, és azóta a maratoni, és hosszabb távok váltak szenvedélyemmé. Mellette kerékpározok, túrázok, sziklát mászok, és vegyes súlyzós-kettlebelles erőedzéseket végzek.

Közel 7 éve döntöttem úgy, hogy edzőként kamatoztatom tapasztalataimat. Eleinte sportoktató lettem, később boot camp oktató, majd erőnléti edző. 4 évvel ezelőtt elkezdtem komolyabban a táplálkozástudomány felé fordulni, és tanulni azt. Nem csak iskolai keretek közt, de a hétköznapokban igyekszem folyton képezni magam, fejleszteni a tudásom, hogy naprakész, hiteles információkat tudjak továbbadni. Az edzői munka mellett túrákat vezetek, és gyakran szervezek közösségi sporteseményeket is.

Edzőként a minőségi, és tudatos edzésben hiszek, úgy gondolom, hogy az egészséges, helyes mozgások, és a jól felépített rendszer a legjobb út a céljainkhoz, bármik is azok. Hiszem, hogy az egészséges, erős test minden ember számára nélkülözhetetlen.

Sok sikert, és jó egészséget mindenkinek!

Kremlicza „MadRunner” Levente

Sporttársi üdvözlettel: Kremlicza Levente