AnDream

Van az a pont, amikor azt mondod ELÉG! Például amikor a dokid azt mondja, ha nem látná a leleteidet azt gondolná alkoholista vagy, mert a májad a sok inzulintól pont úgy néz ki… Akkor magadba nézel és leltárba veszed amid van. 114 kilód, pajzsmirigy alulműködésed, policisztás ovárium szindrómád (PCO), és inzulinrezisztenciád (IR).

Így indultam én 2016.10.19-én a 37. születésnapom után két nappal. Másnaptól leltárba vettem mi lesz az, ami nem lesz ez után. Nem lesz rizs, krumpli, cukor tészta és kenyér. Akkor mi lesz? Imádok enni. Az étel mint valami ínyemre szabott drog segít a szomorúságomon, elűzi boldogtalanságomat. Sokan vagyunk így ezzel a pszichológusok szépen meg is fogalmazták: ételfüggőség a becses neve. Másnaptól a szénhidrátokat a minimálisra csökkentve sikerült leadnom eddig több mint 20 kg-ot. A jelenlegi súlyom 91 kg és még legalább 20 kg-tól szeretnék megszabadulni, amit remélem még idén sikerül megvalósítanom. Lehetőleg jókat enni és közben fogyni is.

Az étel és köztem lévő függőségi viszony egy kicsit megromlott. Az étel becsapott és a súlyom beteggé tett. Most kicsit olyan, mint egy elvonókúra testileg és lelkileg is. Viszont garantált az egészség és a lelki béke is. Legalább is én ezt látom az alagút végén. 🙂

Ördögi kör? Az! Ki lehet belőle törni? Ki! Hát akkor toljuk!

AnDream – fogyozom.hu